Birthday Party: 4 jaar Core ICT

  Core-ICT-verjaardagsevent

  Core ICT werd 4 jaar! Reden genoeg om dat uitgebreid te vieren. Jammer genoeg al verleden tijd, maar van een groot succes kunnen we zeker en vast spreken. Heel wat gasten waren op de afspraak en hebben we in onze tuin mogen ontvangen. De ideale kans voor ons om iedereen even mee in de bloemetjes te zetten en te bedanken.

  Het was voor iedereen een aangename verrassing hoe onze tuin omgedoopt werd tot een heuse feestlocatie. Deze uiterst sfeervolle en kleurrijke inrichting lokte bij iedereen heel veel positieve reacties uit.
  Veel ambiance, leuke mensen, goede muziek, veel gelach, gebabbel en hier en daar een hapje en een drankje zorgden voor een geslaagde avond.

  Wij bedanken iedereen die aanwezig was op deze fijne avond en we kijken er naar uit om dit met jullie volgend jaar voor ons 5 jarig bestaan nog eens over te doen. Geniet nog rustig na met alle foto’s die u hieronder kan terugvinden want beelden spreken zo veel meer dan woorden. En nu op naar de 5 jaar!

  IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

  Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

  Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

  Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

  Contacteer ons