Cloudian, Rubrik & Core ICT: Technical Deep Dive Session

Tech dive session picture 1

Naar aanleiding van onze succesvolle webinar in november, wilden we hier met onze partners Cloudian en Rubrik een vervolg aan geven. Hieruit is het idee van een 'Technical Deep Dive' ontstaan. Tijdens onze webinar kon u alvast kennismaken met onze gecombineerde back-up oplossing voor uw data management platform. Tijdens de Technical Deep Dive wilden we nog een stap verder gaan.


Gecombineerde back-up oplossing

Rubrik integreert vlot met Cloudian HyperStore® om uw omgeving te voorzien van een snel, on-prem, kosten effectief en schaalbaar back-up doel. Geïntegreerde cloud-storage connectoren maken het mogelijk een back-up te maken naar de objectopslag van Cloudian (die compatibel is met S3), net zo eenvoudig als een back-up naar de cloud.

Voordelen:
  • schaalbaar (zonder uiteindelijke grens)
  • duidelijk overzicht van en controle over uw gegevens (over de verschillende omgevingen heen)
  • tiering naar de public cloud via een vastgesteld beleid
  • Kost minder dan $.01 per GB per maand (inclusief ondersteuning)
  • back-up van zowel fysieke als virtuele omgevingen
Hands-on demo:

nieuwsbrief-webinarDe technische uiteenzetting over de oplossing van Rubrik en Cloudian werd gepresenteerd door twee experts. De expert van Rubrik vertelde gedetailleerd over de manier waarop Rubrik de complexiteit van traditionele enterprise back-up en disaster recovery elimineert. Hij toonde de deelnemers hoe zowel back-upsoftware, catalogusbeheer, replicatie en gededupliceerde opslag in één apparaat wordt gebundeld.

Cloudian's expert toonde de deelnemers hoe hun HyperStore multi-datacenter storage kan leveren aan  onbeperkte schaal en met optionele data tiering naar elke S3 cloud en ondersteuning voor alle S3 ecosysteem-applicaties.

Vervolgens lieten beide experts de deelnemers zien hoe Rubrik toelaat om back-up, replicatie, en archivering te automatiseren naar Cloudian Hyperstore met behulp van zijn policy-based engine en dit zonder extra software installaties of plug-ins. Ze toonden hoe Rubrik gededupliceerde gegevens naar Cloudian stuurt, wat ervoor zorgt dat de kosten voor gegevensoverdracht en opslag dalen. Ook werd duidelijk dat de gecombineerde oplossing het mogelijk maakt om gegevens op te slaan in geografisch gescheiden regio's of datacenters en dat voor gegevensbescherming de gegevens kunnen worden opgeslagen met behulp van replicatie of erasure coding. De deelnemers konden tijdens de demo eveneens zien hoe ze deze oplossing kunnen opzetten in hun eigen IT-omgeving.

Na de technische presentaties en de demo, heeft een van onze eigen experts de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Hierna konden we zeker spreken van een geslaagde technical deep dive!

Het opnieuw volgen van de demo is jammer genoeg niet mogelijk, omdat hier geen opname van werd gemaakt. Indien u toch nog vragen zou hebben of indien u interesse hebt in de oplossing die we samen met Cloudian en Rubrik aanbieden, neem dan zeker contact op! Wij bekijken graag hoe we u kunnen verder helpen!

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons