Test Lab

Ons doel is om een vertrouwde IT-adviseur voor onze klanten te worden. Dit impliceert het beschikken over de specifieke vaardigheden en kennis van verschillende leveranciers en producten om de meest passende oplossingen te kunnen bieden aan onze klanten. Onze ervaren systems engineers zijn dan ook gecertificeerd in een breed scala aan producten en oplossingen, waardoor Core ICT ook voor heel wat leveranciers en producten gezien wordt als Preferred Partner.

Maar omdat we niet geloven in het behalen van certificeringen door enkel de "papieren cursussen" te bestuderen, besloten we te investeren in apparatuur om echt een hands-on gevoel te krijgen en functionaliteiten te vergelijken in een live omgeving, nl. het Core ICT Test Lab.

In dat Test Lab kunnen we de statements en voorbeelden in de certificerings-documenten vergelijken met daadwerkelijke workloads binnen solide omgeving waarin verschillende producten / oplossingen binnen een datacentrum draaien. En dat biedt heel wat mogelijkheden rond het opzetten van tests en virtuele omgevingen, voor bedrijven die hands-on willen bekijken of een bepaalde software/toepassing geschikt is voor hen.

Test-Lab-Core-ICT
We zijn ervan overtuigd dat Core ICT uw een belangrijk voordeel kan bieden door het gebruik van het Test Lab wanneer u nieuwe producten of oplossingen overweegt. Vooral omdat we weten dat het niet altijd even gemakkelijk of zelfs mogelijk is om Proof of Concepts uit te voeren binnen een on-premise omgeving.

Daarnaast biedt het Core ICT Test Lab ook mogelijkheden voor compatibiliteitscontroles, het testen van upgrade-trajecten , het uitvoeren van prestatiebenchmarks en heel wat andere toepassingen.

Een echte blikvanger is de interactieve set demo's van leveranciers zoals Lenovo, IBM, Nutanix, EMC, VMware en vele anderen. Door deze mogelijkheden te combineren met de hulp van onze gekwalificeerde systems engineers, heeft u nu echt een uitstekende gelegenheid om een deep-dive te organiseren in de producten of diensten die mogelijk interessant kunnen zijn voor uw bedrijf.

Wilt u ook graag meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van ons Test Lab? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Onze IT-experten helpen u graag verder.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons