Reactief

Reactief

Reactief-onderhoudOndanks uw goede zorgen voor uw eigen IT-omgeving, kan het wel eens mislopen. Wanneer dit gebeurt is het cruciaal snel te weten wat juist het probleem is, dit onmiddellijk te herstellen en tot slot ervoor te zorgen dat het probleem zich niet meer kan herhalen. Beperk daarom de onbeschikbaarheid van uw omgeving door onze eigen monitoring diensten, en doe beroep op onze servicedesk voor een snelle ondersteuning in geval van nood.

Via onze geïntegreerd service portal houden we u steeds live op de hoogte van de gezondheid van uw systemen en diensten, en koppelen we terug op openstaande "tickets". Zo heeft u een stuk minder zorgen en kan u steeds rekenen op uitgebreide IT expertise wanneer u die het snelst nodig heeft.

Ontdek onze diensten zoals Monitoring en 24/7 Interventie die uw bedrijf hiermee kunnen helpen.

Diensten

Monitoring

Core ICT specialiseert zich in het monitoren van complexe IT infrastructuren. Dit is cruciaal om toenemende bedreigingen en problemen vast te stellen voor deze ernstig worden.

Het Core ICT Monitoring System laat u toe proactief stappen te ondernemen.

24/7 interventie

U kan niet enkel op Core ICT vertrouwen tijdens de gewoonlijke werkuren. Wij bieden ook stand-by services aan tijdens weekends, feestdagen en moeilijkere uren.

Zo bent u zeker van een ononderbroken service naar uw eigen klanten toe, dit de klok rond.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons