Health checks

Core ICT biedt een uitgebreide evaluatie van zowel IT-infrastructuur als IT-operations. Hiervoor maakt Core ICT gebruik van de beste werkmethoden uit de industrie om IT-omgevingen te benchmarken en de risiconiveaus voor elk beoordelingsgebied duidelijk te definiëren. 

Onze methodologie is gericht op het identificeren van risico's en het bieden van bruikbare  aanbevelingen die enerzijds waarde toevoegen en anderzijds risico's beperken. Overigens worden de algemene bedrijfsdoelstellingen ondersteund. 

Health-Check-IT-omgeving

Het uitvoeren van een Health Check gaat van start bij het schetsen van de huidige IT-infrastructuur en -activiteiten van uw bedrijf. Alle belangrijke infrastructuurcomponenten zoals servers, opslag, netwerken en VDI (Virtual Desktop Infrastructure) worden beoordeeld.

Onze gedetailleerde beoordelingsrapporten omvatten alle relevante bevindingen en aanbevelingen gaande van budgettaire tekorten tot verouderde infrastructuur of strategie. Bij het implementeren van ons advies zullen waardevolle organisatorische veranderingen gestimuleerd worden die uw organisatie merkelijk kan verbeteren. 

Wilt u graag een Health Check laten uitvoeren om eens te kijken hoe goed uw IT-omgeving presteert? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u hiermee kunnen helpen.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons