Hybrid Cloud

Hybrid cloud combineert de beveiliging en controle van de private cloud, met de snelheid en flexibiliteit van de public cloud.

Bepaal zelf waar je welke data of specifieke applicaties wil onderbrengen: on-premise, in de public cloud of in de private cloud van Core ICT.

Hybrid cloud: de meerwaarde van Core ICT

Als IT partner kan Core ICT voor een betrouwbare hybrid IT-infrastructuur zorgen. Maar wat kan je dan exact van ons verwachten?

Een Hybrid Cloud op maat in 3 stappen:

 • Na het evalueren van uw bestaande infrastructuur, kan je op ons rekenen voor het uittekenen van de hybrid cloud architectuur.
 • Samen stellen we nadien de hybrid cloud roadmap op om de migratie vlekkeloos te laten verlopen.
 • Indien u dit graag wenst, kunnen we uw ICT zorgen ook uit handen nemen door het beheer van deze hybrid cloud omgeving op ons te nemen.

Ontdek onze extra diensten:

 • Maak gebruik van de Core ICT private cloud voor de volgende toepassingen:
  • Object Storage-as-a-Service (OSaaS)
  • Back-up-as-a-Service (BaaS)
  • Infrastructure-as-a-Service (IaaS, voor zowel VMs als containers)
 • Dankzij de kennis van de volgende public cloud platformen integreren onze experten deze ook naadloos in de hybrid cloud omgeving:
  • AWS (Amazon Web Services)
  • Microsoft Azure
  • Google Cloud
  • IBM Cloud

Core-ICT-Hybrid-Cloud-Managed-Beheer-Roadmap-Strategie

Core-ICT-Hybrid-Cloud-Roadmap-strategie

Voordelen van Hybrid Cloud voor uw bedrijf

Schaalbaar:

De public cloud biedt je eindeloze schaalbaarheid. Er zijn dus nagenoeg geen grenzen aan de groei van je data en applicaties.

Door zoveel mogelijk niet-gevoelige functies naar de public cloud te verplaatsen, worden de eisen en de kosten van je private cloud verlaagd.

Kostenefficiënt:

Public clouds bieden aanzienlijke schaalvoordelen, zoals gecentraliseerd beheer, en dus een grotere kostenefficiënte dan private cloud. Met een hybride cloud profiteer je dus van besparingen voor zoveel mogelijk bedrijfsfuncties, terwijl je gevoelige operaties veilig blijven.

Veiligheid:

Het private cloud-element biedt niet alleen beveiliging voor gevoelige operaties, maar kan ook voldoen aan de wettelijke vereisten voor gegevensverwerking en opslag.

Flexibiliteit:

Wanneer je hybrid cloud benadert met voldoende planning en een gestructureerde aanpak, kan een hybride cloud on-demand flexibiliteit bieden. Zo geniet je van een responsieve infrastructuur die snel kan worden aangepast aan de veranderende eisen van je organisatie.

Benieuwd wat hybrid cloud kan betekenen voor jouw organisatie?

 Vraag het aan onze IT-experten.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons