Careers

Over onze vacatures

Vacatures-ICTCore ICT is een sterk groeiend bedrijf dat actief is in een dynamische branche. Wij zijn gespecialiseerd in het uitbouwen van IT infrastructuren en assisteren bedrijven bij de dagelijkse werking ervan. 

Core ICT werkt met een jong, gedreven en ambitieus team. Om dit team te versterken zijn wij nog op zoek naar enkele interessante profielen.

Open vacatures

 

Junior System Engineer

Het beheren van infrastructuursystemen of het beantwoorden van technische vragen spreken u aan? Als Junior System Engineer zal u verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de server en opslagbronnen en zal u het contactpunt zijn tussen de klanten en de externe leveranciers. 

Presales Engineer

Wij zoeken een resultaat gedreven persoon die beschikt over zowel technische kennis als commerciële vaardigheden. Pre-sales, ontwerpen van IT architectuur, gespecialiseerde consultancy en implementatie, dit is slechts een deel van de uitdagende taken die bij Core ICT voor u klaarliggen.

Account Manager / Business Development

Relaties aangaan met nieuwe prospects en het onderhandelen en sluiten van deals hiermee vallen onder uw verantwoordelijkheid. Zo  zorgt u voor het professioneel voorstellen van complete en accurate offertes aan klanten en zoekt u zelf actief naar IT- en markttrends. 

Business unit manager Security

U bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze divisie Security, het aanstellen en aansturen van een gedreven team en in samenspraak met het management een gebalaceerde portfolio samenstellen waar uzelf ook zelfstandig presales activiteiten uitvoert.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons