Careers

Onze vacatures: versterk jij ons team?

IT is cruciaal, het moet bedrijven in staat stellen het beste uit hun organisatie en team te halen.

Omdat IT een investering voor onze klanten is, moet het er eentje zijn die de basis vormt voor een vlotte en veilige bedrijfswerking. Daarom willen onze IT experten bedrijven ondersteunen met de selectie, implementatie en het beheer van op maat gemaakte IT-oplossingen. "Als trusted advisor willen we zorgen voor een flexibele IT-omgeving die IT-teams in optimale omstandigheden laat werken en bedrijven competitief en productief maakt!"; zo eenvoudig is IT voor ons.

En om deze doelstellingen te bereiken zijn we op zoek naar extra handen om ons toegewijd team te helpen.

Waarom kies jij voor Core ICT?

Core ICT bestaat uit een ambitieus team van professionals waar veel ruimte is voor individuele ontwikkeling en waar je veel doorgroeimogelijkheden hebt. We wisselen hard werk af met plezier. Deze gezonde balans zorgt ervoor dat we voor onze klanten en elkaar door het vuur gaan!

Zo staan de jaarlijkse brainstorm in Spa, een etentje of terrasje in de Stal naast het kantoor, de teambuilding (onderling de competitie een beetje aangaan kan geen kwaad 😉),… steeds vast op de planning. Wil je graag nog meer weten hoe het er bij ons op kantoor aan toegaat? Bekijk dan zeker de volgende pagina: "Life at Core ICT"

Life at Core ICT

life-at-core-ict-tech-team-3      life-at-core-ict-admin     life-at-core-ict-tech-team-2

Ben je helemaal klaar om dezelfde passie te delen en mee te schrijven aan dit Core ICT-verhaal? Ben je iemand die geen uitdaging uit de weg gaat? Dan zit je bij Core ICT op de juiste plek! Stel je kandidaat voor één van onze onderstaande vacatures.

Open vacatures:

 

Vacature-System-Engineer-Core-ICT

System Engineer (Junior)

Spreekt het beheren van infrastructuursystemen of het beantwoorden van technische vragen je aan? Als Junior System Engineer zal je verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de IT omgeving van Core ICT alsook die van onze KMO en enterprise klanten. Ontdek meer in de vacature.

Vacature-System-Engineer-Core-ICT-2

System Engineer (Medior)

Als Medior System Engineer bij Core ICT ben je verantwoordelijk voor héél wat verschillende en veelzijdige opdrachten. Afhankelijk van het project zal je zelfstandig of in teamverband moeten werken. Zo word je een belangrijke schakel in het steeds verder verbeteren en optimaliseren van de diensten en de professionaliteit van het bedrijf. Ontdek meer in de vacature.

Vacature-System-Engineer-Core-ICT-3

Presales Engineer

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die beschikt over technische kennis en commerciële vaardigheden. Wat zit er dan in je takenpakket? Pre-sales, ontwerpen van IT architectuur, gespecialiseerde consultancy en implementatie, ... Deze taken liggen op jou te wachten bij Core ICT. Ontdek meer in de vacature.

Vacature-System-Engineer-Core-ICT-4

Account Manager / Business Development

Relaties aangaan met nieuwe prospects en het onderhandelen en sluiten van deals hiermee vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Zo  zorg je voor het professioneel voorstellen van complete en accurate offertes aan klanten en zoek je zelf actief naar IT- en markttrends. Ontdek meer in de vacature.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons