Waarom kiezen voor Dell EMC Data Protection Suite?

3-mei-2019 16:55:28

Overal waar bedrijven afhankelijk zijn van data, wordt de vraag gesteld: ‘Hoe beveiligen we nu al die essentiële bedrijfsdata en hoe krijgen we een duidelijk overzicht van wat er waar beschikbaar is aan data?’. Want de kans op dataverlies zit in een klein hoekje: een onvoorziene hardwarefout, een hacking-aanval van buitenaf of misschien wel een onopzettelijke fout van een collega, die leidt tot het verlies of de beschadiging van essentiële bedrijfsdata. Zo’n situatie leidt onherroepelijk tot nog meer vragen: ‘Hoe gaan we de verloren data herstellen?’, ‘Waar is de backup en wanneer is die de laatste keer genomen?’ en ‘Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat deze situatie niet meer voorvalt?’. Allemaal vragen die vermeden kunnen worden door te kiezen voor een kwalitatieve, geïntegreerde data protection suite.

Beschermen van data in de cloud

Bedrijven zetten steeds meer data in de cloud en dan is het essentieel om daar een kwalitatieve databeveiliging voor op te zetten. Zeker omdat data op zoveel verschillende plaatsen te vinden is, vaak van overal te consulteren valt en bijgevolg ook sneller ten prooi kan vallen aan mensen met slechte bedoelingen. Geavanceerde cloud data protection software geeft uw bedrijf de mogelijkheid om uw data te beschermen, waar die data zich ook bevindt en tegen wat er ook gebeurt.

Dell EMC Protection Suite Family

cloud data protection

Een van die geïntegreerde oplossingen is de Dell EMC Data Protection Suite. Deze software suite levert ‘industry leading’ data protection doordat u de overkoepelende bescherming kan laten inspelen op de behoeften van uw bedrijf. Of de cloud omgeving die u wil beschermen nu vol zit met complexe applicaties, volledig gevirtualiseerd is of complex in kaart te brengen is voor backup en recovery: de Dell EMC Data Protection Suite biedt oplossingen op maat van de specifieke noden van uw bedrijf. Geen ‘one size fits all’-oplossing, maar een geïntegreerd platform dat naar wens te configureren is.

Daardoor vereenvoudigt de Dell EMC Data Protection Suite-familie de keuzes voor gegevensbescherming, waardoor het voor u gemakkelijker dan ooit is om toegang te krijgen tot de beste replicatie-, back-up- en archiefoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ontworpen voor complexe omgevingen

De Dell EMC Data Protection Suite voldoet aan alle noden van complexe bedrijfsomgevingen en is geoptimaliseerd om zelfs binnen de meest diverse en complexe data-omgevingen te monitoren, analyseren en rapporteren. Het maakt daarbij niet uit of de data zich lokaal bevindt, volledig in de cloud is gezet of binnen een hybride oplossing resideert. Dankzij overkoepelend management, uitgebreid back-up beheer en archivering en uitgebreide monitoring-opties, vereenvoudigen we het beheer, de uitvoer en het overzicht van uw data protection. Want het is niet omdat uw omgeving complex is, dat uw data protection suite dat ook moet zijn.

data center oplossingen-1

Flexibel en uitgebreid

Breid uw gegevensbeveiligingsmogelijkheden eenvoudig uit tot buiten de standaard on-premise omgevingen en ga zonder zorgen naar de cloud. Of u nu applicaties en gegevens moet bewaken die zich in uw eigen datacenter bevinden of in de public cloud, Dell EMC Data Protection Suite kan het probleemloos aan.

Dat vertaalt zich ook naar de mogelijkheden en de manier waarop u de oplossing wil inzetten. Wil u ervoor zorgen dat uw bedrijfskritieke applicaties blijven draaien, uw virtuele omgevingen foutloos werken of u de focus wil leggen op back-up en recovery (of een combinatie van al die factoren)? De Dell EMC Data Protection Suite Family beschikt over heel wat doelgerichte mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen. Zo bieden de Data Protection Suite Enterprise Edition, Data Protection Suite voor Backup, Data Protection Suite voor VMware, Data Protection Suite voor Applications en Data Protection Suite voor Archive u alle opties om uw eigen geïntegreerde oplossing op maat te configureren.

Een hechte integratie met Dell EMC Data Domain

technicians datacenterWil u nog meer veiligheid? De combinatie van Data Domain met Data Protection Suite zorgt voor de meest complete en betrouwbare data protection oplossing op de markt. Data Domain systemen die gebruik maken van Data Protection Suite, zorgen voor een hogere ontdubbelingsratio, tot 99% bandbreedte-reductie en tot 50% snellere backups. Data Protection Suite Enterprise Edition en Data Protection Suite for Applications leveren tot 20x snellere back ups door directe backups naar het Data Domein in te schakelen.

Waarom Dell EMC Data Protection Suite?

Dell EMC Data Protection Suite laat u profiteren van de voordelen van een geïntegreerd oplossing voor gegevensbeveiliging, door toonaangevende back-up- en recovery-oplossingen te combineren met constante replicatie en archivering.

Dell EMC Data Protection Suite voldoet aan de behoeften van organisaties van elke omvang en beschermt al hun gegevens en applicaties, of die zich nu bevinden in traditionele on-premise infrastructuren, volledig gevirtualiseerde omgevingen of hybride en publix clouds. Of u nu applicaties en gegevens beschermt die zich in uw datacenter of in de public cloud bevinden, u krijgt steeds dezelfde, hoogwalitatieve gebruikerservaring en beveiliging. Zo kan u er zeker van zijn dat uw gegevens worden beschermd, onafhankelijk van waar ze zich bevinden en wat er mee gebeurt.

Dell EMC is 's werelds grootste leverancier van gegevensbescherming-software en sinds het ontstaan steeds benoemd tot marktleider in het Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Backup Software.

Benieuwd naar Dell EMC Data Protection Suite? Ontdek nu via onze gratis online Dell EMC TCO Studie hoe u uw IT-omgeving kunt optimaliseren.

Aangeraden artikels

Op basis van Data protectie management

Schrijf u in op onze nieuwsbrief