Enterprise Cloud: dé cloud oplossing. Download het ebook

11-sep-2019 9:01:29

Nutanix bracht in 2016 een eerste editie "Enterprise Cloud for Dummies" op de markt. Drie jaar en heel wat nieuwigheden later blijkt dit e-book niet meer te voldoen aan de hedendaagse IT-trends. Bij Nutanix vonden ze dat het dringend tijd was voor een nieuwe versie! Onderaan kan u de tweede editie van dit e-book downloaden.

Veranderingen in het IT-landschap:

CloudAls eerste kunnen we stellen dat de public cloud zijn duidelijke opmars binnen bedrijven heeft verdergezet. Dit heeft onmiskenbaar een ingrijpende impact gehad op het IT-landschap. Maar tegelijkertijd begrijpen IT-teams ook steeds beter en beter de grenzen en beperkingen (kosten, controle, betrouwbaarheid,...) die door deze public cloud opgelegd kunnen worden.

Deze redenen hebben ervoor gezorgd dat sommige bedrijven een stapje terug durven zetten en opnieuw kiezen voor een on-premise omgeving. Andere bedrijven kiezen een andere oplossing en zetten een hybrid cloud op om zo te kunnen profiteren van de voordelen die beide infrastructuren (on-premise en public cloud) kunnen aanbieden. 

Nutanix: Enterprise Cloud:

Omdat stilstaan achteruit gaan is, moest Nutanix mee blijven evolueren. Dankzij deze enorme evolutie is Nutanix zelf mee gegroeid ten opzichte van de periode waarin ze de eerste editie van dit e-book uitbrachten. Sommige zaken uit die eerste editie zijn nog steeds hetzelfde en kunnen dus behouden worden. Ook daar al werd gesproken van: If you aren't willing to adapt, you'll dieDeze regel voor de evolutietheorie geldt niet enkel voor mensen, dieren en planten. Maar deze uitspraak moet ook toegepast worden op de hele industrie, het bedrijfsleven, carrières van mensen,... .

Solutions

Traditionele infrastructuren worden steeds minder duurzaam en daarbij komt ook nog eens dat de gehele IT-infrastructuur door iedereen onder druk wordt gezet en daarom ook steeds meer en meer in vraag wordt gesteld (het bedrijf dat steeds meer en meer vraagt, ...).

Bovendien is de cloud omwille van zijn eigen uitdagingen (zie hierboven) niet altijd de meest geschikte oplossing. En laat dat nu de reden zijn dat meer en meer bedrijven de overstap maken naar de enterprise cloud. Want deze biedt u de ondersteuning en kenmerken (flexibiliteit, eenvoud en het pay-as-you-grow- principe) van de public cloud  zonder de controle van een on-premise infrastructuur te verliezen. Op deze manier ontwerpt u een IT- infrastructuur om te kunnen blijven voldoen aan alle en toekomstige bedrijfsbehoeften.

Waarom moet u dit e-book lezen:

BestPracticeGuides e-book hyperconverged infrastructure Nutanix

Het doel van dit e-book is de term 'enterprise cloud' te verduidelijken en alle mysteries die rond dit onderwerp hangen te kunnen ophelderen. Uw bedrijf bevindt zich namelijk op een kritiek punt omdat de traditionele infrastructuur geen gelijke tred meer kan houden met de nieuwe infrastructuren. Daarom moet uw bedrijf voorbereid worden op verandering. Zeker nadat u de kracht en het potentieel hebt ontdekt van de enterprise cloud. Enkel op deze manier zal uw bedrijf in staat zijn om zich te focussen op applicaties en services die belangrijk zijn voor het bedrijf. Na het lezen bent u zelf in staat om een cloudinfrastructuur  te ontwerpen en opzetten. Zo kan u uw bedrijf voorbereiden op de toekomst.

Download snel het e-book en vind:

  • de trends die vandaag in IT-infrastructuur terug te vinden zijn
  • een deskundige kijk op de IT-toekomst
  • tien redenen waarom de enterprise cloud de toekomst van IT is
  • de volgende stappen om uw IT-team en bedrijf voor te bereiden op de enterprise cloud

Wat biedt dit e-book u extra aan: In hoofdstuk 5 gaat u zelf door het leven als John, een systeembeheerder, die de dagdagelijkse problemen in het datacenter tegenkomt. Dit extra hoofdstuk geeft u een duidelijk, concreet en realistisch beeld van de belangrijkste uitdagingen in een datacenter. Belangrijk om weten is dat er ook oplossingen voor deze uitdagingen worden aangereikt en hoe Nutanix hier hulpmiddelen voor aanbiedt.

Download hier het e-book: 'Enterprise Cloud for Dummies' en lees nadien de gids!

CTA Enterprise cloud

Aangeraden artikels

Op basis van Hyperconverged

Schrijf u in op onze nieuwsbrief