Nutanix Cloud Bundles

1-apr-2020 9:35:56

Heeft u interesse in een private cloud maar schrikt de complexiteit hiervan u af. Of heeft u misschien zorgen omtrent de budgettering? Maak dan kennis met de Nutanix Cloud Bundles! Waarmee Nutanix zich specifiek wil richten op de KMO-markt.

Nutanix Cloud Bundles, your cloud, your way

Nutanix biedt namelijk vanaf nu 3 bundels (Basic, Standard en Advanced) aan die passen bij de behoeften én het budget van uw bedrijf (ook KMO's) waarbij het doel nog steeds is om het beheer van de IT infrastructuur te vereenvoudigen. Want ook deze KMO-klanten hebben dringend en veel meer ondersteuning nodig bij hun groeiende behoefte aan cloudinfrastructuur. Deze drie bundels stellen zo elk bedrijf in staat om op een snelle en kosteneffectieve manier hun IT infrastructuur uit te breiden.

 

1. Basic2. Standard3. Advanced

Deze 3 Cloud Bundles zijn uitermate geschikt voor kleine bedrijven die groter worden of middelgrote organisaties die zich zorgen maken over het beheren van hun steeds complexere IT omgeving en die een stap vooruit willen zetten!

KMO's die nood hebben aan 1 besturingssysteem (voor VMs, containers, bestanden, compute, storage en netwerk) kunnen dankzij deze Cloud Bundles nu beroep doen op de Nutanix Enterprise Cloud-software en bijhorende oplossingen. Op deze manier kan ook uw bedrijf het beheer van de IT infrastructuur vereenvoudigen, de bedrijfscontinuïteit waarborgen en omgaan met snel stijgende datavolumes.

Verdere info over de verschillende Cloud Bundles kan u terugvinden onder de afbeelding:

Nutanix Cloud Bundles Basic, Standard en advanced

Basic:

Deze formule biedt uw bedrijf de mogelijkheid om op basisniveau aan de slag te gaan. Dit serviceniveau bevat namelijk de basisbouwstenen van de Nutanix Stack: het AOS-besturingssysteem, de AHV-hypervisor en de Prism end-to-end managementoplossing. Het biedt uiteraard ook de mogelijkheid om in de toekomst extra mogelijkheden toe te voegen.

Standard:

Deze bundel wordt geleverd met tools die u nodig heeft om uw eerste cluster(s) in te stellen. Zo profiteert u van voordelen van Advanced Dedupe en Replication met AOS Pro, van Capacity Planning met Prism pro en de ondersteuning voor unstructured data on bare-metal met Files.

Advanced:

Indien uw bedrijf bijzonder gevoelig is voor beveiligings- en bedrijfscontinuïteitsproblemen, voegt Nutanix met het 'Advanced Bundles level' Advanced Encryption, NearSync en MetroSync toe met AOS Ultimate, evenals micro-segmation-mogelijkheden met Flow.

Download hier 'Cloud Bundles Overview' voor meer informatie! Indien u nog vragen zou hebben of geïnteresseerd zou zijn in één van deze Cloud Bundles, geef ons dan gerust een seintje. Dan bekijken we verder met u wat de mogelijkheden zijn.

New call-to-action

Aangeraden artikels

Op basis van Hyperconverged

Schrijf u in op onze nieuwsbrief