'All Together Now' - Nutanix

17-jan-2020 12:22:57

Verouderde en traditionele technologieën zijn niet ontworpen om samen te werken. Ze maken de infrastructuur net traag en afhankelijk van handmatig beheer. Bovendien zorgen deze voor een onstabiele IT-omgeving en zijn ze op koop toe ook nog eens zeer duur. Een logisch gevolg van al deze problemen is dat IT-teams en bedrijven heel wat moeilijkheden ondervinden om in deze complexiteit hun IT-omgeving draaiende te houden. De visie van Nutanix, die ze nu al enkele jaren uitwerken en waar ze nadrukkelijk voor staan, en hun antwoord op deze problematiek kunnen we terugvinden in hun Enterprise Cloud

We bring IT all together

 

De essentie van Nutanix is net om die complexiteit in het datacenter aan te pakken. Enterprise IT moet voor IT-teams en bedrijven gemakkelijker worden. Dit realiseert Nutanix door een eenvoudig beheer van de gehele IT-omgeving (One-click simplicity), samen met de vrijheid om zelf de keuze te maken voor de hardware, hypervisor en de clouds (geen vendor lock-in).

Ook de totale kosten voor IT moeten voorspelbaar worden en moet de stabiliteit van de IT-omgeving gegarandeerd kunnen worden waardoor we het als een vanzelfsprekend iets zouden moeten kunnen beschouwen. 

Nutanix zorgt ervoor dat alle IT-componenten naadloos samenwerken en brengt ze samen onder in één geheel. Waardoor het een technologie creëert die de klant volledig moet ontzorgen. De klant wil niet lastig gevallen worden met ingewikkelde beheerstaken om de volledige omgeving draaiende te houden. Het moet juist een gelukkige en tevreden gebruiker zijn die beschikt over technologie die eenvoudig in gebruik is en die veel betere resultaten moet  opleveren.  Het is “All Together Now”!

1. Infrastructure: End-User Computing

Nutanix All Together Now Your Infrastructure

Een slechte gebruikerservaring, onvoorspelbare beschikbaarheid en beveiliging? Of spendeert u te veel tijd aan het beheren van uw IT-infrastructuur? Komen deze problemen u bekend voor? Dan is het dringend tijd om uw IT-infrastructuur te moderniseren voor een betere End-User Computing-ervaring. Klik hier en vind alle info over de voordelen van digital workspaces, de opkomst van VDI,...

Download het e-book: End-User Computing for Dummies

2. Apps & Workloads: Databases

Nutanix All Together Now Databases

Nutanix maakt het databeheer eenvoudig. De prestaties zullen hierdoor enkel verbeteren en de efficiëntie zal ook toenemen. Tel daar dan ook nog eens bij dat de kosten zullen dalen. Dankzij de oplossingen van Nutanix voor databases kan u het volledige potentieel van uw data benutten! Meer info kan u in dit e-book terugvinden.

Download het e-book: Databases Solutions Pocketbook

3. Cloud: Your Enterprise Cloud

Nutanix All Together Now Your Enterprise Cloud

De Nutanix Enterprise Cloud biedt u één enkel controlepunt aan voor al uw applicaties en gegevens. Maak dankzij de Enterprise Cloud gebruik van de voordelen (flexibiliteit en schaalbaarheid) van de public clouds zonder in te boeten aan de controle en veiligheid van een on-premise omgeving. Zo kan u  gebruik maken van het volledige potentieel van uw applicaties en infrastructuur. Benieuwd naar de Enterprise Cloud om zo uw IT-omgeving te optimaliseren? Download hier snel het e-book: Enterprise Cloud for Dummies!

Download het e-book: Enterprise Cloud for Dummies

Heeft u na het lezen van deze blog en alle informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Contacteer ons

Aangeraden artikels

Op basis van IT infrastructuur

Schrijf u in op onze nieuwsbrief