Core ICT versterkt met InvestLink

5-nov-2019 7:34:55

InvestLink, de investeringsvennootschap van Bert Van Loco, Hans Van Erum en Frank Staut, neemt een minderheidsparticipatie in Core ICT.  Gezien hun achtergrond in IT infrastructuur is dit een strategische investering waarbij er een grote toegevoegde waarde kan geleverd worden.

Press release (Brasschaat 5 november 2019)

InvestLink neemt een participatie in Core ICT.

‘Wij zien in Core ICT een groot potentieel aangezien de markt continu evolueert. Voor veel bedrijven is het nog steeds onduidelijk hoe zij moeten omgaan met cloudomgevingen. Wat blijven ze lokaal doen, wat gaat er naar de cloud en hoe kan dit alles geïntegreerd worden? Het zijn onder andere deze vraagstukken waarbij Core ICT perfect klanten kan helpen. Vandaag is er reeds een uitgebreide kennis aanwezig binnen Core ICT op gebied van servers en storage. Wij kunnen deze kennis verder uitbreiden met netwerking en security om zo tot totaaloplossingen op gebied van infrastructuur te komen.’  

Frank Staut – Managing partner InvestLink

InvestLink-2

‘Wij zijn blij met de participatie van InvestLink in Core ICT. InvestLink begrijpt onze business zeer goed en kan ons echte toegevoegde waarde leveren. Zowel op technisch gebied kunnen zij meedenken maar vooral ook op gebied van organisatie en groei hebben zij ervaring die voor ons zeer nuttig is. Er komen ongetwijfeld nog grote uitdagingen maar ook opportuniteiten aan en dan is het belangrijk om een goede partner te hebben die kan meedenken en ons kan helpen.’  

Frank Huyge – CEO Core ICT

InvestLink-1

Over Core ICT:

Core ICT is een sterk groeiend IT-bedrijf gevestigd in Brasschaat. Met een uitgebreide waaier aan IT-oplossingen van het ontwerpen en installeren maar ook volledig beheren met een SLA afspraak van complexe IT-infrastructuren tot het verstrekken van advies is Core ICT een zeer oplossingsgericht IT-bedrijf waarbij de klant steeds centraal staat. Hierbij geldt dat een oplossing pas écht succesvol is wanneer alle partijen tevreden zijn met het eindresultaat.

Over InvestLink:

InvestLink is de investeringsvennootschap van Bert Van Loco, Hans Van Erum en Frank Staut. InvestLink investeert vooral in tech bedrijven waar een toegevoegde waarde geleverd kan worden. De achtergrond van de oprichters zit hem vooral in security en netwerk infrastructuur, voorheen waren zij de oprichters van het bedrijf SecureLink.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief