Over Core ICT

Core ICT is een sterk groeiend IT-bedrijf gevestigd in Brasschaat. Met een uitgebreide waaier aan IT-oplossingen van het ontwerpen en installeren van complexe IT-infrastructuren tot het verstrekken van advies is Core ICT een zeer oplossingsgericht IT-bedrijf waarbij de klant steeds centraal staat. Hierbij geldt dat een oplossing pas écht succesvol is wanneer alle partijen tevreden zijn met het eindresultaat.

Het ontstaan en DNA van Core ICT

Ondanks Core ICT gestart is in 2015 staat er toch flink wat ervaring op de teller. De oprichters – Frank Huyge, Kenny Dossche en Kristof Van Elshocht – hebben allen verschillende jaren gewerkt voor gevestigde IT bedrijven zoals Corismo, Systemat,  IRIS ICT en anderen.
De gezamenlijke visie om de klant nog meer centraal te stellen groeide door de jaren en versterkte de onderlinge band. 

Daaruit ontstond de motivatie om samen de sprong te wagen en zelf een IT-bedrijf uit te bouwen. Op dat moment werd Core ICT geboren. Ondertussen bestaat het bedrijf uit verschillende experts met elk een diepgaande kennis en expertise binnen de verschillende facetten van IT op zowel technisch als financieel vlak. Daarbovenop zit innovatie en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen diepgeworteld in het DNA van Core ICT. De consultants worden voortdurend bijgeschoold en zijn in het bezit van verschillende certificaten  waardoor de klant steeds kan rekenen op de meest recente kennis van nieuwe ontwikkelingen en producten binnen IT.

Getuige hiervan zijn de verschillende partnerstatuten en erkenningen die aan Core ICT werden toegekend, zoals eerste Benelux Platinum Lenovo partner, Expert Premier Business partner IBM, Nutanix Project of the Year award en nog veel andere, mooie awards.

Core-ICT_Final_x (1)
IMG_9384_web
Frank Huyge-2

Frank Huyge Co Founder Core ICT

Bij Core ICT staat de klant steeds centraal. Van het eerste gesprek tot het uitrollen van een custom oplossing: wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

Dankzij ons zeer uitgebreid partnernetwerk kunnen we ook als onafhankelijke adviseur een oplossing aanbieden die past bij de uitdaging, en niet bij één specifiek merk.

Partners

Daarnaast werkt Core ICT ook samen met verschillende partners zoals IBM, Nutanix, Lenovo, Dell EMC en andere waarbij ze steeds optreden als een onafhankelijke adviseur naar klanten toe. Door het uitgebreid partnernetwerk wordt steeds een oplossing aangeboden die het best aansluit bij de noden en wensen van de klant. Hiermee wil Core ICT ook een duidelijk verschil maken t.o.v. andere spelers op de markt. De klant staat steeds centraal in dit hele verhaal.

Klanten

Op vlak van klanten heeft Core ICT een sterk variërend portfolio opgebouwd van de grote corporate bedrijven tot KMO’s. Hierin heeft Core ICT doorheen de jaren de ervaring die bij de start al aanwezig was aangesterkt. Op deze manier kan er een service worden aangeboden die volledig aansluit bij elk type klant.

Heeft u interesse in een gesprek of heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Het team bij Core ICT helpt u graag verder.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons